Одбележување на 41-годишнина од формирањето на САЕ „Тигар“

– Во касарната „Илинден“ денеска ќе се одбележи 41-годишнината од формирањето на Специјалната антитерористичка единица „Тигар“.

Како што соопшти МВР на свеченото одбележување ќе присуствуваат премиерот Димитар Ковачевски и министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски.

Back to top button
Close