Одбележување на 7 мај – Денот на македонската полиција во Делчево

– Во Делчево денеска ќе се одржи централната прослава за одбележување на 7 мај – Денот на македонската полиција.

На настанот ќе се обратат министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и претседателот на Собранието, Талат Џафери.

На одбележувањето на Денот на македонската полиција ќе присуствуваат и претставници на дипломатскиот кор во Република Северна Македонија.

Back to top button
Close