Одрон на патот пред село Жировница, сообраќајот по една коловозна лента

Сообраќајот на патниот правец Маврово – Дебар, пред село Жировница, поради одрон на патот се одвива по една коловозна лента.

Од АМСМ информираат дека сообраќајот е во прекин од 9:00 часот.

Back to top button
Close