Ограбена експозитура на Уни банка во Крушево

Непознато лице со закана со пиштол одзело пари од вработените во банката. Полицијата има осомничено едно лице.

Додека траел грабежот тојца вработени биле во банката  и биле принудени од ограбувачот да го отворат сефот со пари.

Увидот на местотот е завршен, но нема информација колку пари се одземени при грабежот, а не се знае дали  ограбувачот имал логистика или самиот го планирал и реализиарал грабежот.

Back to top button
Close