Охриѓанец пријавил дека две лица од Непал вработени во неговата фирма се оддалечиле од домот во Охрид

На 20.04.2024 во 15.00 часот во Полициската станица Кисела Вода, лице на (24 ) години  од Охрид пријавил дека лице на (41) и лице на (25) години , двете од Непал, кои биле вработени во негова фирма, се оддалечиле од домот во кој престојувале во Охрид.

Back to top button
Close