Околу 5.000 евра од автобус чинеле аранжманите на Беса Транс!

Околу 20 илјади евра од патници од четири автобуси, колку што завчера тргнале назад од Турција кон Македонија, односно по околу 5.000 евра од автобус изнесувале туристичките аранжмани на агенцијата Беса Транс.

Патниците кои завчера влегоа во автобусот на смртта и не се вратија во своите домови, според првичните информации од вчера, биле дел од групите кои користеле една од понудите на агенцијата Беса Транс, четири дена, односно три ноќевања со појадок во Истанбул, по цена од 99 евра по лице.

Аранжманите кои ги нудела агенцијата се достапни на нејзината официјална страница, каде се појаснети деталите. Во цената е вклучен превозот, ноќевањето, појадокот, ПЦР тест, користење на спа центар, посета на културни знаменитости…

повеќе

Back to top button
Close