Опожарен автомобилот на директорот на Комуналец во Прилеп

Вчера во раните утрински часови непознати сторители го опожариле автомобилот на директорот на ЈКП – Комуналец, кој се наоѓал пред неговата куќа.

Поради тоа градоначалникот на општина Прилеп, Борче Јовчески одржа прес-конференција и кажа деке е загрозена безбедносната состојба во градот бидејќи се случија два инциденти за краток период.

Исто така, градоначалникот побара оставка од командирот на Полициската станица Прилеп со објаснување дека граѓаните не се безбедни.

 

 

Back to top button
Close