Ѓорчев: Да нема забуни останувам во политиката ангажиран во ВМРО-ДПМНЕ

Влатко Ѓорчев не си заминува од политичката сцена. На социјалните мрежи вели дека останува посветен и на партиските функции и ангжманот во ВМРО-ДПМНЕ.

 

Back to top button
Close