Османи: Протоколот ќе го објавиме пред да ставиме потпис


Министерот за надворешни работи на Македонија, Бујар Османи за „ТВ24“ кажа дека протоколот ќе биде објавен пред да се стави потпис на него.

„Ветувам, протоколот ќе го објавиме пред да ставиме потпис“, кажаОсмани.

Вечерва продолжуваат протестите против францускиот предлог, па граѓаните ќе тргнат од Владата кон МНР, по што протестот ќе заврши пред Собранието.

Back to top button
Close