Османи: Само две години од Договорот во Преспа, а историјата веќе е поинаква

 Само две години од историскиот Договор од Преспа, а историјата веќе е поинаква. Северна Македонија е 30 членка на НАТО и на самиот праг од почетокот на преговорите со ЕУ, напиша денеска на фејсбук вицепремиерот за европски интеграции Бујар Османи

Подолжуваме, додава Османи, понатаму да ја градиме оваа успешна приказна.

Back to top button
Close