Османи: Упатуваме повик до сите партии на Албанците да се обединиме кон концептот за прв премиер Албанец

Тој им се заблагодари на активистите на ДУИ кои според него, се најзаслужни за остварување на сонот за прв премиер Албанец во Македонија.

Back to top button
Close