Останатите три автобуси на „Беса Транс“ се вратиле во Македонија

Останатите три македонски автобуси, кои превезувале дел од групата од Истанбул до Скопје, рано утринава околу 5 часот поминале низ граничниот премин Гуешево и се вратиле во Северна Македонија, потврдија за БНР граничните власти.

Утринава беше формирана работна група и на лице место се  испратени претставници од министерството и Агенцијата за патна инфраструктура.

Back to top button
Close