Ова се брендовите на цигари кои поскапеа за 10 денари

Поскапеа дел од цигарите во маркетите низ Македонија.

Од денеска, ако сакате да купите кутија Lucku Strike, Rothmans или Pall Mall ќе платите 10 денари повеќе.

Поскапувањето на цигарите беше најавено уште минатиот месец, иако никој од производителите и увозниците на цигари во Македонија официјално не ја потврди таа информација.

Back to top button
Close