Јовески и честитал роденден на Русковска: Не сме мали деца да се лутиме!


Вилма Русковска вели дека не му забележува на републичкиот јавен обвинител Љубомир Јовески, и покрај тоа што беше суспендирана од позицијата шеф на обвинителството за организиран криминал.

-Не сакам да ја губам енергијата на лутење, не сме мали деца – рече Русковска на Телма, додавајќи дека Јовески и честитал роденден.

Сепак, таа одби да одговори дали суспензијата се должи на амбициите на Јовески да стане уставен судија.

Back to top button
Close