Пантовиќ: Кецмановиќ знаеја дека дома имаат скот. Затвор за мајката и таткото

Миљана Кецмановиќ, мајката на Коста Кецмановиќ, најмладиот масовен убиец на светот, денеска треба да ја изнесе својата одбрана пред судот во врска со наводите дека нејзина трага била пронајдена на една од чаурите во кабинетот за историја каде нејзиниот син го извршил најголемиот дел од масакрот.

Сведочењето на Миљана ќе следи дури откако таткото Владимир ќе биде сослушан, чиј распит почна вчера. По тој повод се огласи и Љуба Пантовиќ, кој не штедеше зборови во однос на семејството Кецмановиќ.

На Инстаграм профилот на порталот Република, Пантовиќ го коментираше видео клипот од доаѓањето на Миљана Кецмановиќ во Палатата на правдата.

-Никој не може да гарантира за друг и сè се случува, сепак, нејзината ароганција зборува многу! „Малиот“ е производ нејзин и неговиот татко, и „фабриката“ за вакви производи нека биде засекогаш затворена. Не велат „извини“, ни навестување на покајание, туку трчаат да го препишат имотот?!

Тоа е знак дека навистина ги заболе и дека знаеле дека имаат скот во куќата! Затоа секој да седи цел живот во затвор и да размислува дали можеби нешто требало да се направи поинаку – напиша Љуба Пантовиќ под видеото на порталот Република.

Република дознава дека Владимир Кецмановиќ повторил дека не е виновен и дека не му дозволил на синот да земе оружје и да изврши масакр со него.

 

Back to top button
Close