Партијата на Трајанов со поддршка за Шилегов

Демократскиот сојуз му дава безрезервна поддршка на кандидатот за градоначалник на Скопје Петре Шилегов и на останатите кандидати на коалицијата „Најдоброто за мојата општина“, предводена од СДСМ.

Во вториот изборен круг ќе се случи пресврт во резултатите, имајќи предвид дека кандидатите на СДСМ и коалицијата водат или имаат реални шанси за победа во 25 општини каде се уште се води изборната трка за градоначалници.

Ги повикуваме сите граѓани, симпатизери и членови на Демократскиот сојуз, во недела масовно да излезат на гласање, за да обезбедиме развој на општините и подобар живот за сите.

Back to top button
Close