Партијата пред државата: Тошковски спроведува партиски активности во работно време?

Министерот Панче Тошковски во работно време извршува партиски активности, информираат жители на Пробиштип кои се обратија до редакцијата на Инфомакс со цел запознавање на јавноста со активностите на техничкиот министер за внатрешни работи, Панче Тошковски.

Денеска министерот беше во посета на Пробиштип, со обезбедување од МВР заедно со членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Драган Ковачки, за што се споделени и фотографии на социјалните мрежи.

Back to top button
Close