Пауза од еден час, пратениците на СДСМ, ДУИ и коалициските партнери не се присутни

По завршувањето на паузата од 10 минути што ја даде собранискиот спикер Талат Џафери, со собраницата продолжи да заседава Фадиљ Зендели од БЕСА.

По барање на пратеничката од ВМРО-ДПМНЕ, тој даде пауза од еден час, бидејќи немаше кворум.

Back to top button
Close