Пејкова за тв 24: Се повлекувам од советот на град Скопје

Софија Пејкова, директорката на Универзитетската клиниката за пластична и реконструктивна хирургија се повлече од Советот на град Скопје.

– Се повлекувам од советот на Град Скопје поради зголемен професионален ангажман на Клиниката за пластична и реконструктивна хирургија и на Медицинскиот факултет во Скопје. – изјави Пејкова за тв 24.

Таа веќе ја доставила и оставката.

Back to top button
Close