Пензионер почина кај Триумфална порта

Претпладнево, неколку минути после 11 часот, 84-годишен човек од Скопје починал во близина на Триумфална порта.

Од Министерството за внатрешни работи ја потврдија оваа информација за „Фокус“, додавајќи дека на човекот му се слошило, при што починал.

Back to top button
Close