Петровска: Очигледно ќе имаме голем број на советници во Град Скопје

Кандидатката за градоначалник на Скопје од „Зелен хуман град“, Ана Петровска кратко соопшти дека е задоволна од денешните резултати од локалните избори.

„Ние сме присутни во институциите. Ќе влијаеме на сите процеси за Скопје да стане зелен хуман град. Имаме убава застапеност, што ќе значи голем број на советници во Град Скопје“, истакна Петровска.

Back to top button
Close