Петровска за Мицкоски: Еден ден „загрижен“ претседател на партија, друг ден скриен „боемчија“

Фејсбук статус на дополнителната заменик министерка за внатрешни работи Славјанка Петровска:

Лицемерние до бескрај. Еден ден “загрижен” претседател на партија, друг ден скриен “боемчија”. Кога е искрен Мицковски? Пак ќе биде отсјај?

Back to top button
Close