Почина проф. др. Јовица Угриновски

По тешко боледување на 77 годишна возраст почина проф. др. Јовица Угриновски.

Со огромна жалост сакаме да ве известиме дека утрово на 77-годишна возраст по тешко боледување почина нашиот ценет и почитуван Проф. Д-р Јовица Угриновски.

Проф. Д-р Јовица Угриновски беше основач и претседател на Управниот одбор на “НЕУРОМЕДИКА”.

Менаџерскиот тим и сите вработени изразуваат огромна почит и благодарност за соработката и успесите во работењето.

Вечна му слава!,  “НЕУРОМЕДИКА”.

Back to top button
Close