Почина професорката на ФЕИТ, Анета Бучковска

Со голема тага Ве известаме дека почина нашата почитувана и драга професорка, д-р Aнета Бучковска. Посмртните останки ќе бидат изложени во капела на ден 12.12.2022 (понеделник) во 11:00 часот на Градските гробишта Бутел. Бог да ја прости, сочуство до најблиските а ФЕИТ во следниот период ќе организира комеморативна седница за која ќе бидете дополнително известени.

Бучковска е поранешна сопруга на поранешниот премиер Владо Бучковски.

Back to top button
Close