Подметнат пожар на охридската депонија „Буково“, кривична против непознат сторител

Подметнат пожар на охридската депонија „Буково“, кривична против непознат сторител

Според информациите од ЈП „Охридски комуналец“, екипи на претпријатието веднаш биле испратени на терен, каде се преземени сите неопходни мерки за локализирање и гаснење на пожарот.

Back to top button
Close