Полициска проверка на меѓународната автобуска станица поради оставен куфер покрај банкомат

Куфер заборавен покрај банкомат во кругот на Меѓународната автобуска станица – Транспортен центар во Скопје беше причина за денешната полицска акција.

По преземените мерки и активности, направени се потребните проверки и утврдено е дека станува збор за едно лице кое го оставило куферот, во кој имало облека односно нема никаква опасност за граѓаните, соопштија од МВР.

Back to top button
Close