Политиканти (Епизода 25 )

Во новиот подкаст на Политиканти.мк, Сашо Орданоски и Борјан Јовановски разговараат за домашната политичка сцена во пресрет на лидерската средба; за уставните промени; интервјуто на Мицковскии и итн.

 

 

Back to top button
Close