Положување цвеќе по повод 23 Октомври – Денот на македонската револуционерна борба

 По повод 23 Октомври – Денот на македонската револуционерна борба, претставник од Кабинетот на претседателот на Република Северна Македонија денеска положи цвеќе пред споменикот на Гоце Делчев, во Градскиот парк во Скопје.

Свежо цвеќе пред споменикот на Гоце Делчев во Градскиот парк положија и владина и собраниска делегација.

Back to top button
Close