Поради дефект без вода дел од жителите на Козле

Поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 80 милимети на улица Козле број118а во скопската населба Козле, од ноќеска од 01:10 часот без вода се дваесетина куќи на оваа улица, соопшти ЈП „Водовод и Канализација” – Скопје.

Во соопштението се посочува дека санирањето на дефектот ќе започне во 07:30 часот, поради што прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршување на работите

Back to top button
Close