Поради невреме дел од центарот на Скопје без струја

ЕВН Македонија со нов проект „ЛОСТ“ за стипендирање на студенти од семејства со ниски месечни приходи - МИА

Невремето што го зафати Скопје резултираше со испад во високонапонската мрежа. Поради тоа, корисниците на дел од центарот на градот останаа без електрична енергија, информираат од ЕВН Македонија.

Нагласуваат дека екипите на Електродистрибуција се на терен со цел брзо да интервенираат, а корисниците се префрлуваат на алтернативни напојни точки.

Back to top button
Close