Поради свлечиште и голем одрон сообраќајот на А2 пред Миладиновци се пренасочува по една лента

 На патниот правец А2 Свети Николе – Миладиновци на десет километри пред Миладиновци, поради свлечиште и голем одрон, сообраќајот е пренасочен само на една коловозна лента во должина од 150 метри, информираат од АМСМ.

На самото место е поставена соодветна сообраќајна сигнализација.

АМСМ на учесниците во сообраќајот им препорачуваме внимателно возење. а

Back to top button
Close