Поради врнежи од снег забрана за тешки товарни возила преку превојот Стража

– Јавното претпријатие „Македонија пат“ вечерва соопшти дека поради врнежи од снег на патниот правец Гостивар-Кичево од 22:15 часот е воведена забрана за тешки товарни возила.

– Поради врнежи од снег од превентивни причини на патниот правец Гостивар – Кичево преку планинскиот превој Стража од 22:15 часот се воведува забрана за сообраќај за тешки товарни возила, се наведува во соопштението.

Back to top button
Close