Поранешниот претседател на тетовскиот суд, Ханиф Зендели избран за заменик претседател на Судскиот совет

Поранешниот претседател на тетовскиот суд во два мандати и член на Судскиот совет од 2020 година, Ханиф Зендели во 2020 година со девет гласа за и еден против е избран за заменик претседател на ова тело.

Back to top button
Close