Посебен режим на сообраќај денеска и утре во Скопје 

Во Скопје денеска и утре СВР Скопје ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото централно подрачје поради посетата на Република Северна Македонија на делегација предводена од Претседателот на Големото национално собрание на Република Турција.

Од СВР Скопје апелираат до учесниците во сообраќајот да ги почитуваат наредбите на полициските службеници.

Back to top button
Close