Повик за кастинг за потребите на долгометражниот филм КОМА

 

По три краткометражни филмови и 10 освоени награни на меѓународни фестивали, продуцентот Бунјамин Куртиши го најавува долгометражниот филм „КОМА“.

Продукцијата бара актери од 30 до 65 години и актерки од 25 до 65 години на отворен повик за кастинг. Повикот трае до крајот на овој месец, а сите заинтересирани можат да се пријават на [email protected] Фимот „КОМА“ е подржан од Агенцијата за филм и е во режија на Агим Абдула.

Back to top button
Close