Повторно евакуација во основните училишта во Скопје

Учениците од ООУ „Лазо Ангеловски“, како и целиот персонал во училиштето, денеска повторно се евакуирани по дојава за поставена бомба во објектот на училиштето, информира Независен

Родителите се револитрани. Коментираат дека најдобро е да дадат отказ од работа, за да можат да си ги земаат децата секојпат кога ќе има дојава за бомба.

Од МВР уште не соопштиле каде сѐ има дојава за бомба денеска.

Вчера беа евакуирани 16 средни училишта, како и трговски центри, МРТВ, Транспортен центар и кулите „Џевахир

Back to top button
Close