Правосудство- Врховниот суд ги укина пресудите за Владимир Панчевски!

Само една недела од денот кога започна со издржување на затворската казна, Владимир Панчевски, благодарение на пресудата на Врховниот суд на РСМ, повторно ќе се најде на слобода По само десетина дена откако почна со издржување на затворската казна пораешниот судија и претседател на скопска „единица“, Владимир Панчевски, повторно ќе се најде на слобода!

Имено, Врховниот суд на Република Северна Македонија, по спроведено вонредно преиспитување на пресудите на Основниот суд во Велес и на Апелациониот суд во Скопје, донесе решение со кое тие се укинуваат, а целиот случај се враќа на повторно одлучување!

Целиот текст тука

 

Back to top button
Close