Предлог: Полицискиот час во Македонија да трае од 01 до 04 часот

Министерот за здравство Венко Филипче, пред неколку дена рече дека доколку вирусот остане со намалена преносливост  можно е да дојде до промена на рестриктивните мерки.

Back to top button
Close