Прегазено малолетно девојче на булевар „Србија“, итно пренесено во болница

На булеварот „Србија“ вечерва е прегазено малолетно девојче, кое веднаш e пренесено во болница.

Несреќата се случи кај бензинската пумпа „Лукоил“.

Засега нема информации за неговата здравствена состојба.

Полицијата во моментот врши увид

 

Back to top button
Close