Прекин на сообраќајот кај браната на Мавровско езеро

– На патниот правец Маврови Анови-село Маврово, кај браната на Мавровско езеро денеска од 12.00 – 16.00 часот сообраќајот ќе биде во прекин поради изведување градежни работи на пат (асфалтирање), информираат од АМСМ.

Сообраќајот може да се одвива преку селата Бунец, Леуново, Никифорово, Маврово и Галичник.

Back to top button
Close