Прекин на водоснабдувањето кај корисниците од улица „Гемиџиска“

– Поради дефект на огрлица Ф 5/4 на улица „Гемиџиска“ 44-Б, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од оваа улица во скопската населба Железара.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 11:50 часот до завршување со активностите.

Back to top button
Close