Премиерот Ковачевски ќе се обрати до јавноста

За денеска е најавено официјално обраќање на претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски до јавноста.

Како што соопшти владината прес-служба, обраќањето на премиерот ќе биде емитувано на официјалните владини канали на Youtube и Фејсбук.

Back to top button
Close