Премиерот Спасовски ќе се обрати на свечена седница за 65 години постоење на општина Пробиштип

Премиерот Оливер Спасовски вечер ќе ја посети општина Пробиштип и по повод 65 години од нејзиното постоење ќе се обрати на свечена седница.

Седницата ќе се одржи од 19.30 часот во зградата на Општина Пробиштип и на платото пред Домот на културата „Злетовски рудар“.

Од владината прес-служба соопштија дека на локацијата се предвидени протоколи за заштита од  КОВИД-19, односно заштитна опрема и физичка дистанца.

Back to top button
Close