Прес-конференција на Државната изборна комисија во 15:30 часот (во живо)

 – Прес-конференција на Државната изборна комисија во 15:30 часот за текот на гласањето на предвремените Парламентарни избори 2020. (ВО ЖИВО).

Back to top button
Close