Прес конференција на Филипче во 10 часот

Министерството за здравство извести дека утре, 27.11.2020 година (петок) со почеток во 10:00 часот, прес-конференција преку ЗУМ апликација ќе одржи министерот за здравство, Венко Филипче.

Back to top button
Close