Прес-конференција на генералниот директор на „Пошта“, Рустеми

 Генералниот директор на АД „Пошта Северна Македонија“, Ејуп Рустеми ќе одржи прес-конференција во врска со Одлуката на Народна банка за случувањата во „Еуростандард Банка“.

Прес-конференцијата ќе се одржи на платото пред Дирекцијата на АД „Пошта Северна Македонија“ во 13.30 часот.

Back to top button
Close