Прес-конференција на министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски

 Со почеток во 19:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски. Тема на пресс-конференцијата  ќе биде денешната  Голема акција на МВР: во која беауапсени фалсификатори на лични документи. Досега се уапсени десетина полициски службеници кои биле дел од ланец за фалсификување на патни исправи и лични документи.

 

Back to top button
Close