Прес-конференција на Оливер Спасовски, Бујар Османи, Венко Филипче и д-р Жарко Караџовски во 19 часот

Владата информираше дека претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, заменикот на претседателот на Владата, задолжен за европски прашања, Бујар Османи, министерот за здравство, Венко Филипче и д-р Жарко Караџовски од Институтот за јавно здравје, денеска, 26.05.2020 (вторник) со почеток во 19:00 часот, ќе одржат прес-конференција.

Back to top button
Close