Прес-конференција на премиерот Ковачевски и германскиот канцелар Шолц (во живо)

Прес-конференција на премиерот Димитар Ковачевски и германскиот канцелар Олаф Шолц, кој е во еднодневна официјална посета на Северна Македонија.

Back to top button
Close