Прес-конференција на Зоран Заев (ВО ЖИВО)

– Прес-конференција на претседателот на СДСМ, Зоран Заев.

Изјави по конститутивна седница на собранието на РСМ

MИА.mk 发布于 2020年8月4日周二

Back to top button
Close